Tarifler
 
 
Fasulye ve Piyazlı Sosis Izgarası

Fasulye ve Piyazlı Sosis Izgarası

Yapılışı:
1- Akşamdan ıslanmış fasulyeleri süzün ve bir tencereye koyun. İçine sarımsak, zeytinyağı, biberiye ve suyu koyun. Kaynatıp, ocağı kısın. Su miktarı fasulyelerin 1,5 katı olacaktır. Kapaklı olarak suyunu çekinceye kadar kısık ateşte yavaş pişirin. Suyunu emince üzerine tuz ve karabiberini koyup, karıştırın. Soğumaya bırakın.
2- Kıvırcık ve maydanozları 1 cm. kalınlığında kıyın. (arzu edilirse domates, roka vs ilave edilebilir.) Piyazı bir gastronorm kaba koyun.
3- Bir kasede soğuk olarak, fasulye ve piyazı karıştırın.
4- Sosisleri ızgarada pişirip, gastronorm kaplara koyun. Sirke ve kekiği ayrı bir kapta koyup, gönderin.
5- Servisinde sosisler ısıtılıp, üzerine veya yanına piyaz döküldükten sonra isteyene piyaz için sirke ve sosisler için kekik ilave edilerek servis edilir.

Not:
1- Sıcak servis arzu edilirse, kıvırcık yerine kişi başı 50 g. haşlanmış patates ilave edilir.


 
 
 
Btcwarz, bitcoin litecoin altcoin